

AGENDA

Holiday Inn Bloomsbury Booker & Turner Suite, Coram Street, London, WC1N 1HT

Friday 1st March 2024

1:00pm Registration for New Horizons opens

1:30pm - 1:50pm Newly diagnosed introductory session

2:00pm - 2:15pm Welcome and introduction (15 min)

Alex Johnson OBE Emily Reuben OBE

2:15pm - 3:15pm Session 1: DMD Care UK - Good care saves lives: ensure you are up to speed on the latest care guidance (60 min)

Prof Michela Guglieri Dr Anna Sarkozy

3:15pm - 3:35pm Tea & coffee break (20 min)

3:35pm – 4:20pm Session 2: DMD Care UK – Psychosocial including a discussion on talking to your child, managing siblings, managing emotions $(45\ \mathrm{min})$

Dr Rory Conn

4:20pm - 4:50pm Session 3: DMD Care UK - Nutrition (30 min)

Dr Jarod Wong Dr Laurie Cave

4:50pm - 5:00pm Closing remarks (10 min)

Alex Johnson Emily Reuben

~Meeting ends 5pm~

5:00pm Networking drinks reception

7:00pm - 10:00pm Duchenne Dinner



AGENDA

Holiday Inn Bloomsbury Booker & Turner Suite, Coram Street, London, WC1N 1HT

Saturday 2nd March 2024

8:30am Registration & welcome tea and coffee

9:30am - 9:40am Welcome and introduction (10 min)

Alex Johnson OBE Emily Reuben OBE

9:40am – 10:25am Session 1: Treating DMD: the current landscape & the lessons learnt to date (45 min)

Prof Volker Straub

10:25am – 11:10am Session 2: Dystrophin replacement therapies - where are we heading with gene therapies, exon skipping and other approaches in development (45 min)

Prof Francesco Muntoni

11:10am - 11:40am Tea & coffee break (30 min)

11:40am – 12:25 pm Session 3: Other therapeutic approaches in the clinic and why we need them $(45 \ \text{min})$

Prof Michela Guglieri

12:25pm – 1:00pm Session 4: Pre-clinical developments and other things you need to know (35 min)

Prof Annemieke Aartsma-Rus

1:00pm - 2:30pm Lunch (1 hour 30 min)

1:40pm - 2:20pm Lunch breakout session - Education (40 min)

Nick Catlin & Associate Prof Janet Hoskin

2:30pm - 2:50pm Session 5: Duchenne UK focus in research and development - what we are funding and where we are going (20 min)

Dr Alessandra Gaeta Hayley Philippault

2:50pm - 3:30pm Session 6: Industry panel session (40 min)

Chaired by Prof Volker Straub & Emily Reuben

3:30pm - 3:55pm Tea & coffee break (25 min)

3:55pm - 4:55pm Session 7: Clinician and patient panel session (60 min)

Chaired by Alex Johnson & Emily Reuben

4:55pm - 5:00pm Closing remarks (5 min)

Alex Johnson & Emily Reuben

~Meeting ends 5pm~

Duchenne UK I duchenneuk.org Registered Charity: 1147094 I Company No: 08030768